Elektro-Kamleithner – Az intelligens otthonok és középületek szakértője!

BIZTONSÁG / VÉDELEM

Kényelem és funkcionalítás, testreszabott egyedi rendszerekkel megerősítve!

Komplett rendszerek kialakítása nagyobb épületek esetében igen gyakran igényli egy beléptető-, idő menedzsment rendszer kialakítását. Megoldásként egy transponder kártyás beléptető rendszert tudunk kínálni, mely közvetlen az KNX buszon kommunikál. Ezáltal az összes épületfunkcióval közvetlen összerendelhető.  A KNX rendszer tartalmazza a transponder kártya olvasókat. Ez közvetlen kapcsolatban van egy számítógéppel (ha szükség van rá), ami lehet a diszpécseri gép is. Ezen a gépen lehet regisztrálni a kártyák használatát, új kártyákat aktiválni, régieket megszüntetni illetve a teljes idő menedzsmentet felügyelni. Annak köszönhetően, hogy a kártyákat nem kell csak hozzáérinteni az olvasóhoz, az élettartalmuk jelentősen hosszabb a mágnes csíkos kivitelhez képest.

A megoldás nagyon jól használható lehet hotelekben, irodaházakban. Az egyes kártyákhoz különböző jogosultságok rendelhetők, illetve természetesen a belépés ideje is korlátozható az egyes helyiségek esetében. Például a takarító személyzet csak bizonyos időszakokban léphet be, valamint rögzíthető a be és kilépések ideje, mely segítséget adhat a takarító szolgálat által benyújtott számlák ellenőrzéséhez.

bizt ved1A beléptető rendszer adatai tehát megoszthatók a többi, a rendszerben lévő készülékkel és így akár a szállodai szobafoglalással összekötve nem csupán a beléptetést biztosíthatja, hanem a szoba hőmérsékletét a kívánt szintre állítja, a világítást a vendég igényeihez igazítja stb. Az egyes igénybevett szolgáltatásokat a számlázás során a kártya használatával igazolhatja.
A leggyakrabban alkalmazott szállodai szoftverekkel közvetlen kapcsolata van (Fidelio, Galileo stb.) A vizualizáló szoftver, mely a beléptető rendszert kezeli képes a teljes KNX rendszert, annak valamennyi funkcióját is megjeleníteni és kezelni.

Szállodák esetében az olvasókat a szoba ajtó mellé helyezve nem csak az ajtónyitást szabályozhatjuk, de lehetőség van pl. "takarítást kérek" vagy "ne zavarjanak" funkciók megjelenítésére is közvetlenül az olvasó készüléken. A szobában a kártyatartó nem pusztán egy kontaktussal érzékeli, hogy van-e benne kártya, hanem aktív módon fel is ismeri azt, tehát csak olyan kártyát fogad el, melyet a recepción hozzárendeltek.

További szállodai alkalmazásokért kattintson ide: www.intelligenshotel.hu

A rendszert használhatjuk egy épületben, de akár az Intraneten vagy az Interneten keresztül több épületet összekötve egy bank a fiókjaiban dolgozóról is azonnal információt kaphat. Adatokat adhatunk a Facility Menedzsment részére is.

Szakértőink elérhetősége:

Telefon:          06-1-420-7545

 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bemutatóterem:
1195 Budapest, Jókai utca 32 - (telefonos időpont egyeztetés szükséges Tel: 420-7545)