A mai rohanó világban a technikai fejlődés nem kerülte el a lakóépületeket sem.

Nemrégiben jelentek meg a különféle épületautomatizálási rendszerek, melyek mindegyike a kényelmes és gazdaságosan üzemeltethető lakások kialakításáért felelős. Egyre több és több kényelmi funkció jelenik meg, és hazánkban is népszerűek ezek a rendszerek.  

Nem csoda, hisz hasonló funkciókat már a gépkocsikban régóta kínálnak a gyártók. Ezeket már megszokták az emberek és most egyre inkább a lakások kerülnek a fejlesztések középpontjába. Az intelligens otthonok kialakítása nem valami ördöngös feladat. Nem csak a kiváltságosok privilégiuma.

Bárki, aki szükségét érzi annak, hogy újonnan építendő családi háza megfeleljen a kor technikai követelményeinek, találhat megoldást arra, hogy a lehető legtöbb kényelmet nyújtsa számára, miközben egy jól kialakított rendszer az energia megtakarításra is ügyel. Ha Ön építkezik, vagy ezt tervezi a közeljövőben érdemes elgondolkodnia azon, hogy vajon hány évre épít. Ugyanis, ha ma nem gondol azokra a lehetőségekre, amik már most elérhetők, akkor milyen színvonalú lesz ez a ház 10 vagy 20 év múlva. Ebben szeretne segítséget nyújtani a BERKER cég magyarországi képviselete az Elektro-Kamleithner Kft. Cégünk több mint 15 éves hazai tapasztalattal áll a rendelkezésükre abban, hogy egy olyan lakást alakítson ki, mely 20 év múlva is megfelel a kor kihívásainak.

Szakértőink elérhetősége:

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bemutatóterem:
1195 Budapest, Jókai utca 32 - (telefonos időpont egyeztetés szükséges Tel: 420-7545)

Elektro-Kammleithner – Az intelligens otthonok és középületek szakértője!