GYÁRTÓK

Mindenhol otthon

A BAB TECHNOLOGIES GmbH az innovatív és nagy tudású KNX termékek gyártója
Olyan készülékeket fejlesztenek és kínálnak melyek LAN-on, Interneten és más hálózati szabványokon keresztül kapcsolódnak a KNX rendszerhez. A KNX-et elérhetővé teszik bárhonnan - legyen az családi ház vagy nagy kiterjedésű épületkomplexum.

Kapcsolók és rendszerek

A Berker 1919 óta a kiváló minőségű villanyszerelési termékek gyártója. Az időtlen klasszikus kapcsoló dizájnoktól az intelligens épület menedzsment rendszerekig. Minden új fejlesztés elkészítése során egy gondolat van szem előtt tartva: az ügyfelek megelégedettsége. Végül is azt szeretnénk, hogy évtizedeken keresztül érezd magad otthon a termékeinkkel.
Made in Germany

Biztonság Németországból

Az úttörő szellem, a hagyomány és a tiszta innováció érzése révén több mint 60 éve biztonságossá tesszük a villamos energiát. Olyan megoldásokat fejlesztünk ki, amelyek lépést tartanak a technológiai változásokkal.

Minőség, ami számít

Az EMU Electric AG-t 1989-ben alapították a Landis &Gyr korábbi mérnökei. Az alapítók fejlesztették ki a világ első digitális energia- és fogyasztásmérőjét.
Made in Switzerland

Gateway megoldások lakások és épületek integrációjához

Az Intesis kínálja a legfejlettebb kommunikációs gateway megoldásokat a különböző rendszerek integrációjához.
Megoldásaikat integrátoroknak fejlesztették, robusztus, megbízható és könnyen beállítható.

Energy saving comfort

A Theben GmbH 1921-ben alakult. Azóta is kiváló minőségű épületvillamossági termékek gyártásával foglalkozik. A termékportfólióban megtalálhatók a KNX eszközök mellett jelenlét- és mozgásérzékelők. A jelenlétérzékelők megalkotója a ThebenHTS szintén a cégcsoport tagja.
Made in Germany

Audio engineering for buildings

Innoválunk, elképzelve azokat a jövőbeli forgatókönyveket, amelyek megfelelnek majd a magas elvárásainknak. Hangtechnikai termékeket állítunk elő és támogatjuk az ügyfeleinket és partnereinket, hogy teljesen elégedettek legyenek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

Fali dokkolók

A Wall-Smart fali tartók/dokkolók kombinálják a funkcionális vezérlést és az esztétikai kialakítást, hogy tökéletesen illeszkedjenek a falakba. A Wall-Smart falba-süllyesztett megoldásokat kínál érintőképernyők, nyomógombok és kapcsolók részére. A világ vezető gyártóinak készülékeihez kínál megoldásokat úgymint, Apple, Samsung, Control4, Crestron, Core Brands, Lutron, Autonomic, RTI, URC, Vantage és mások.

1897 óta az élvonalban

A WALTHER-WERKE több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a kisfeszültségű elosztás területén. A csoport több mint 350 alkalmazottat foglalkoztat a CEE-típusú csatlakozások, aljzatkombinációk, ipari csatlakozók, töltőberendezések, áramelosztók és transzformátor állomások fejlesztésére, gyártására és értékesítésére. Globális hálózattal rendelkező vállalatként a WALTHER-WERKE termékeket és szolgáltatásokat képvisel a világ összes piacán.

Otthonok és szállodák

A Zennio globális szakember a KNX megoldások gyártásában, több mint 80 országban. A Zennio modern és funkcionális automatizálási megoldásokat kínál otthona, épülete és szállodája számára, hogy drasztikusan átalakítsa a tulajdonságokat intelligens helyekre, és rendkívüli módon növelje a lakhatási kényelmet, miközben csökkenti az energiafogyasztást, költségeket takarít meg és kifinomult, nagy teljesítményű tulajdonságokat ér el.