INGYENES KNX/EIB TANFOLYAM

Ha Ön villamos szakember, most ingyen jelentkezhet egy 8 hetes e-tanfolyamra, melyből megtudhatja mindazt, amit a KNX/EIB rendszerekről tudnia kell.

KATTINTSON IDE A JELENTKEZÉSHEZ!!!

 HÍVJON, HA BÁRMIBEN SEGÍTHETÜNK!

  Világításvezérlés

  Redőnyvezérlés

  Fűtés- / hűtésvezérlés

  Házi mozi

  Hangosítás / Multiroom

  Uszodatechnika

  Gépészeti vezérlések

  Gatewayek, más rendszerek

  Internet, hálózatok

  Vizualizálás, megjelenítés

  Távvezérlés

  Távfelügyelet

  Kommunikáció

  Fogyasztásmérés

  Energiamenedzsment

ÜDVÖZÖLJÜK AZ INTELLIGENS ÉPÜLETEK VILÁGÁBAN

Mit is jelent az, hogy intelligens épület, intelligens otthon vagy éppen intelligens lakás? Egy kicsit talán nagyképűen hangzik ez a kifejezés, de azt hisszük, ha egy kicsit elmerül ebben a témában, akkor megérti, hogy miért is használjuk az intelligens  szót.

Nagyon fontos, hogy pusztán egy rendszer még nem lesz intelligens, csak akkor, ha a tervezés, kivitelezés és a programozás során, megfelelően, intelligensen járunk el. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelően képzet szakemberre, cégre bízzuk ezt a feladatot.

Cégünk több mint 10 éves hazai tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Készítettünk intelligens rendszereket családi házakba, iskolákba, irodaházakba, ipari csarnokokba vagy éppen múzeumokba.

Többféle rendszert kínálunk mindig a feladatnak legmegfelelőbbet. Természetes, hogy nem lehet minden feladatra ugyanazt a rendszert használni. A cégünk egyedülálló abban a tekintetben is, hogy közel 7-féle önálló, de akár integrálható rendszerrel foglalkozunk, így biztosítva a legjobb megoldást.

Egyik erősségünk a KNX/EIB rendszer, mely a világ egyetlen nyitott épület-felügyeleti szabványa. Az egyetlen, amely megfelel az európai EN 50090 -
EN 13321-1 és a világ ISO/IEC 14543 szabványoknak.

A korszerű épületek, akárcsak a korszerű autók, nem mellőzhetik a teljes, integrált automatika rendszereket. Mi megoldásokat kínálunk az épületek teljes villamos és gépészeti rendszereinek felügyeletére, vezérlésére, üzemeltetésére.

 

Letölthető cikkek, anyagok a témában:

Hazai automatizált lakóépületek

Épület-automatizálás lakóépületekben

Lépés a jövőbe

Intelligens lakóépületek LUXOR-al

Intelligens otthonok (Lakáskultúra)

Intelligens otthonok (Magyar Építőművészet)

Intelligens világításvezérlés

Élményfürdő automatizálási feladatai

 Theben DALI Gateway

Ezen gateway segítségével közvetlen kapcsolatot teremthetünk a DALI rendszerrel és annak valamennyi funkcióját elérhetjük.


  BERKER
  érintőképernyős kijelző

A falba süllyeszthető kijelző segítségével kisebb épületek, családi házak vizualizálását oldhatjuk meg.

 
 
  Épületgépészeti

vezérlések

Közvetlen kapcsolat a következő rendszerekkel: Viessmann, Buderus, LON, Honeywell, Landis, Johnson Controls, BACnet, RS232/422/485, CAN,M-Bus, Modbus stb.

Copyright ® 2008 elektro-kamleithner.hu

Home     Magunkról    Termékek    Referenciák   Partnerek    Letöltés     Elérhetőség