DFS F Audio – a maximális hangélményért

Hibaáram védelem a hangminőség romlása nélkül

Élvezet a szemnek és a fülnek: az új Doepke DFS F Audio hibaáramrelét kifejezetten a prémium minőségű, érzékeny hangrendszerek áramköreinek védelmére tervezték. A hibaáramrelé még a vájtfülűek hangzásérzetét sem befolyásolja. Még csak el sem kell rejteni a DFS F Audio készüléket, mert az ízléses vinil fekete külső és a hófehér betűk jól illeszkednek az megóvandó prémium hangtechnikai berendezésekhez.

Ez az F típusú áramkör-megszakító megbízható védelmet biztosít hibaáramok esetén még akkor is, ha kevert frekvenciájú felharmonikusok is vannak a hálózaton. Teszi mindezt bármiféle hangminőség romlás nélkül.

A DFS Audio alacsony impedanciájának köszönhetően a felhőtlen zenehallgatás élményét biztosítja. Tömör ezüstözött csatlakozó bekötések és aranyozott csavarok díszítik. A belső tömör ezüstözött vezetők és a nagy tisztaságú, alacsony oxidációjú réz biztosítja az áram akadálytalan átfolyását, valamint a transzformátor speciális kialakítása véd a nem kívánt induktív frakcióktól.

A DFS F Audio kettő és négypólusú változatban, 30mA hibaárammal és akár 63A átfolyó árammal rendelkezik. Megvédi otthoni audio berendezéseinket, de ideális választás professzionális alkalmazások, mint például színházak, mozik vagy koncerttermek hangrendszereihez is.

  • ezüstözött csatlakozókapcsok és tömör ezüstözött vezetékek
  • nagyméretű és nagy tisztaságú, alacsony oxidációjú réz csatlakozók
  • rendkívül alacsony impedanciájú kialakítás teszi hatástalanná az induktív felharmonikusokat
  • hibaáramvédelem bármiféle hangminőség romlás nélkül

 

Scroll to Top