RÓLUNK

Kik vagyunk?

És hogyan tudjuk segíteni a munkáját?

Cégünk 2000-ben alakult, korábban a Kamleithner-Budapest Kft. keretein belül képviseltük a Berker, Doepke, Theben és Walther villamos szerelvény gyártókat, majd ezt vittük tovább Elektro-Kamleithner Kft. néven.
Ezeket a cégeket 1995-óta képviseljük. Időközben azonban a cégek köre a Arcus-EDS Gmbh, Bab-tec, EMU, Intesis, Tutondo, Wall-Smart és Zennio gyártókkal bővült.

Elsősorban képviseleti tevékenységeket látunk el, így nem foglalkozunk sem kivitelezéssel, sem pedig tervezéssel. Azonban mind a tervezők, mind pedig a kivitelezők munkájának segítése elsődleges feladatunk.
Ennek érdekében csak a szakmában nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozunk, akik az adott szakterületüket kiválóan ismerik.

A KNX egy épületautomatizálási világszabvány, mely megbízhatóságot, biztonságot és rugalmasságot biztosít. A KNX a legjobb megoldás, az intelligens épületekben fellelhető összes készülék irányítására.
2003 óta képzéseket szervezünk a KNX rendszerről. A képzés magas színvonalának és fontosságának elismeréseképpen korábban a Magyar Mérnöki Kamara 10 kreditpontos képzéssé minősítette tanfolyamainkat.
Az országban egyedülállóan 10 olyan gyártó termékeit is kínáljuk, melyek a szabványos (MSZ EN 50090) KNX épületautomatizálási rendszerhez gyártanak készülékeket. Büszkék vagyunk arra, hogy az 1997-ben elkészült első rendszerünk is a mai napig hibátlanul működik.

Azóta számtalan projekttel büszkélkedhetünk és a hazai KNX piac egyik jelentős résztvevője lettünk.