Theben, Malajzia legmagasabb épületében

Theben
Theben
Theben

A Theben világelső a kiváló minőségű, épületvillamossági termékek gyártásában.
A „Merkeda 118” néven ismert projekt is Theben eszközöket használ és 400 000 négyzetméter területet foglal magában. Az épületben megtalálható a lakó-, a szállodai és a kereskedelmi tevékenység is. Még a parkoló is lenyűgöző. Parkolóhelyek több mint 8,500 autó számára. Az épület Malajzia legmagasabb és a világ harmadik legmagasabb épülete lesz, mely 2024-ben készül el.

Fenntartható épület

A gigantikus méretek ellenére 3 zöldminősítő rendszer szerinti minősítést kap az épület a környezetbarát kivitelezést elismerendő: LEED, Green Building Index (GBI) és a GreenRE.

„Különösen büszkék vagyunk arra, hogy többek között mintegy 5800 Theben eszközt kell telepíteni az idő- és világításvezérlés területén, ideértve az időeltolódás-vezérlőket a parkolóban, fényerőszabályzókat a pódium területére és árnyékoló vezérlőket az éttermi területekre.”, jegyzi meg Paul Sebastian Schwenk vezérigazgató (Theben AG). VARIA vezérlő paneleken keresztül vezérelnek DALI és KNX készülékeket a lépcsőházakban, folyosókon, a mellékhelyiségekben és az irodai területeken.

KNX: nyitott technológia

A nyitott technológia és a jövőbeni bővíthetőség és flexibilitás miatt a KNX az épületautomatizálás szabványát választották az épület vezérlésére. A tervezést és az integrációt a tapasztalt KNX szakemberek végzik. Még a projekt előtt sikeres együttműködésre került sor a Seikou Systec Sdn. Bhd és a Theben AG között. A Theben kiváló hírnévnek örvend, mint világelső az idő- és világításvezérlés, a klímavezérlés és a KNX épületautomatizálás területén.

A Theben magyarországi képviseletét az Elektro-Kamleithner Kft. látja el.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ez a blog is érdekelhet téged: A Nest termosztátok az egyik leghidegebb napon álltak le

Kövess minket az Elektro-Kamleithner facebook oldalon is, ahol mindig új információkat találsz.

 

Scroll to Top