Kapcsolók és rendszerek

A Berker 1919 óta a kiváló minőségű villanyszerelési termékek gyártója. Az időtlen klasszikus kapcsoló dizájnoktól az intelligens épület menedzsment rendszerekig. Minden új fejlesztés elkészítése során egy gondolat van szem előtt tartva: az ügyfelek megelégedettsége. Végül is azt szeretnénk, hogy évtizedeken keresztül érezd magad otthon a termékeinkkel.

Made in Germany

www.berker.hu

Energiatakarékos kényelem

A Theben GmbH 1921-ben alakult. Azóta is kiváló minőségű épületvillamossági termékek gyártásával foglalkozik. A termékportfólióban megtalálhatók a KNX eszközök mellett jelenlét- és mozgásérzékelők. A jelenlét-érzékelők megalkotója a ThebenHTS szintén a cégcsoport tagja.

Made in Germany

www.theben.hu

Ekinex-Logo-200-by-60

A technológia és design találkozása

Az Ekinex® olyan épületautomatikai kapcsolócsaládot alkotott, amely megtestesíti az olasz dizájn esszenciáját, a részletekre való odafigyelést, a csúcstechnológiát és az innovációt. A globális piacra szánt Ekinex® termékek azt az új olasz szemléletet tükrözik, amely egyesíti a szaktudást és a magas szintű technológiát a gyártás során.

Made in Italy

www.ekinex.hu

Biztonság Németországból

Az úttörő szellem, a hagyomány és a tiszta innováció érzése révén több mint 60 éve teszi biztonságossá a villamos energiát a Doepke. Olyan megoldásokat fejlesztenek ki, amelyek lépést tartanak a technológiai változásokkal.

Made in Germany

KNX eszközök és villamosság

A Hager Group a lakossági, kereskedelmi és ipari épületek villamos berendezéseivel kapcsolatos megoldások és szolgáltatások vezető szállítója. Megoldásaink és szolgáltatásaink széles skálája az energiaelosztástól a kábelkezelésig és a biztonsági rendszerektől az épületautomatizálásig terjed.

Gateway megoldások lakások és épületek integrációjához

Az Intesis kínálja a legfejlettebb kommunikációs gateway megoldásokat a különböző rendszerek integrációjához. Megoldásaikat integrátoroknak fejlesztették, robusztus, megbízható és könnyen beállítható.

Mindenhol otthon

A BAB TECHNOLOGIES GmbH az innovatív és nagy tudású KNX termékek gyártója
Olyan készülékeket fejlesztenek és kínálnak melyek LAN-on, Interneten és más hálózati szabványokon keresztül kapcsolódnak a KNX rendszerhez. A KNX-et elérhetővé teszik bárhonnan – legyen az családi ház vagy nagy kiterjedésű épületkomplexum.

Hangtechnika épületekhez

Innoválunk, elképzelve azokat a jövőbeli forgatókönyveket, amelyek megfelelnek majd a magas elvárásainknak. Hangtechnikai termékeket állítunk elő és támogatjuk az ügyfeleinket és partnereinket, hogy teljesen elégedettek legyenek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

IoT szenzor megoldások

Területmenedzselési megoldások irodákhoz, tárgyalótermek foglalásához az alapterület optimális kihasználtsága érdekében Facility menedzsment megoldások az energia számla csökkentésére intelligens fűtés, szellőzés és légkondicionálás (HVAC) vezérlés segítségével.

Fali dokkolók

A Wall-Smart fali tartók/dokkolók kombinálják a funkcionális vezérlést és az esztétikai kialakítást, hogy tökéletesen illeszkedjenek a falakba. A Wall-Smart falba-süllyesztett megoldásokat kínál érintőképernyők, nyomógombok és kapcsolók részére. A világ vezető gyártóinak készülékeihez kínál megoldásokat úgymint, Apple, Samsung, Control4, Crestron, Lutron, Autonomic, RTI, URC, Vantage és mások.

1897 óta az élvonalban

A WALTHER-WERKE több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a kisfeszültségű elosztás területén. A csoport több mint 350 alkalmazottat foglalkoztat a CEE-típusú csatlakozások, aljzatkombinációk, ipari csatlakozók, töltőberendezések, áramelosztók és transzformátor állomások fejlesztésére, gyártására és értékesítésére. Globális hálózattal rendelkező vállalatként a WALTHER-WERKE termékeket és szolgáltatásokat képvisel a világ összes piacán.

Scroll to Top