KNX rendszer

A KNX rendszer az alábbi nemzeti és nemzetközi szabványoknak felel meg

KNX rendszer előnyei

A KNX rendszer az alábbi nemzeti és nemzetközi szabványoknak felel meg

A készülékek tanúsításának köszönhetően a KNX garantálja a termékek együttműködését és egymás közti kommunikációját.
A KNX tanúsítási eljárás biztosítja azt, hogy a különböző gyártók, különböző készülékei által használt különböző alkalmazások is kommunikálnak egymással. Ezáltal a rendszer magas fokú flexibilitása és bővíthetősége biztosított. A készülék megfelelőségeket független laboratóriumok ellenőrzik. A KNX az egyetlen rendszer, amely globális tanúsítási szisztémával rendelkezik, mind a készülékek, az oktatási központok és még a tervezők felügyelésére is.

A KNX magas termékminőséget jelent
A KNX egyesület magas szintű gyártási és minőségellenőrzést ír elő a termékciklus minden fázisára. Az összes gyártónak meg kell felelnie az ISO 9001 szabványnak, mielőtt KNX készülékeket gyárthatna. Ezen kívül a termékeknek meg kell felelniük az európai és nemzetközi Lakás És Épület Elektronikai Rendszer szabványnak. Kétség esetén, a KNX egyesület akár a készülék újratesztelését rendelheti el vagy a gyártót felszólítja hardver-megfelelőségi teszt elvégzésére.

Egyedülálló, gyártófüggetlen Engineering Tool Software ETS®
Ez a szoftver teszi lehetővé egy KNX rendszer tervezését, programozását és a hibakereséseket. Mivel a szoftver gyártófüggetlen, így több gyártó készülékét is egy rendszerbe lehet integrálni.


A KNX használható minden alkalmazás vezérlésére otthonokban és épületekben
A KNX használható minden lehetséges funkcióra / alkalmazásra, mint például világítás, árnyékoló vezérlés. Fűtés/hűtés és szellőztetés vezérlés, energiamenedzsment, audió-vizuális vezérlés és sok tovább lehetőség. A KNX fokozza a komfort- és biztonságérzetet, de erősen hozzájárul az energiamegtakarításhoz, valamint a klímavédelemhez is.

A KNX alkalmazkodik a különböző épülettípusokban való használatra
A KNX használható új építés és meglévő épületek esetében is. A rendszer egyszerűen bővíthető és adaptálható az új igényeknek megfelelően (például amikor egy új bérlő költözik egy kereskedelmi épületbe). Telepíthető családi házakba, de nagyméretű épületekbe is, mint például hotelek, konferencia központok, kórházak, iskolák, bevásárló központok, raktárak, repülőterek stb.

A KNX számos kommunikációs médiát támogat

Mindegyik átviteli médium kombinálható egymással.
Az adott feladathoz legmegfelelőbb rendszer kialakítása érdekében.

Scroll to Top