Letölthető anyagaink

Ingyenesen letölthető prospektusok, árlisták, intelligens épületeket bemutató videók


Berker főkatalógus 2019 - 2020

A megbízható partner, intelligens megoldásokhoz

A Berker 1919 óta a csúcsminőségű elektromos berendezések vezető szállítója az időtlen klasszikus kapcsolóktól kezdve az intelligens épületirányítási rendszerekig.
Minden új fejlesztés létrejöttekor mindössze egyetlen dolgot tartanak szem előtt, amely nem más, mint ügyfelek elégedettsége. Mi is azt szeretnénk, hogy a Berker termékeivel mindenki otthon érezze magát – akár évtizedekig.

Berker dizájn áttekintő prospektus

Fedezze fel a Berker termékek sokszínűségét

Tudjon meg minden lényegeset a kapcsolócsaládokról és az épületautomatizálásról.
A Berker 15 különböző kapcsolócsaládot kínál. A választék ennek kapcsán a klasszikustól a kortárs dizájnig terjed. Önnek lehetősége van arra, hogy számos sorozaton belül különböző anyagok közül válasszon. Az ilyen mértékű változatosság biztosítja, hogy minden egyes építészeti stílust a legapróbb részletekig tökéletessé lehet tenni.

Berker kivonatos árlista

Berker a stílus szabadsága

A listában nem szereplő árakról szívesen adunk tájékoztatást. Kérjen árajánlatot a fenti elérhetőségen! A feltüntetett árak komplett szerelvényekre (betét+1-es keret+fedlap) vonatkozó nettó listaárak.

Luxorliving okosotthon prospektus

Egyszerű és intelligens

A LUXORliving egy egyszerű intelligens otthon rendszer a Thebentől, amely teljeskörű kényelmet kínál otthonában. Kapcsolja és dimmeli a fényeket, szabályozza a szobahőmérsékletet, fel- és lehúzza a redőnyöket. A LUXORliving erről szól. És ami a legjobb: a LUXORliving telepítése annyira egyszerű, mint amilyen egyszerűen programozható.