Ingyenesen letölthető prospektusok, árlisták, intelligens épületeket bemutató videók

 

Berker főkatalógus 2019 – 2020

A megbízható partner, intelligens megoldásokhoz

A Berker 1919 óta a csúcsminőségű elektromos berendezések vezető szállítója az időtlen klasszikus kapcsolóktól kezdve az intelligens épületirányítási rendszerekig.
Minden új fejlesztés létrejöttekor mindössze egyetlen dolgot tartanak szem előtt, amely nem más, mint ügyfelek elégedettsége. Mi is azt szeretnénk, hogy a Berker termékeivel mindenki otthon érezze magát – akár évtizedekig.

Theben főkatalógus 2019

energia-hatékonyság, komfort, sokoldalúság

A Theben AG 1921 óta a csúcsminőségű elektromos időkapcsoló berendezések vezető szállítója.

Berker dizájn áttekintő prospektus

Fedezze fel a Berker termékek sokszínűségét

Tudjon meg minden lényegeset a kapcsolócsaládokról és az épületautomatizálásról.
A Berker 15 különböző kapcsolócsaládot kínál. A választék ennek kapcsán a klasszikustól a kortárs dizájnig terjed. Önnek lehetősége van arra, hogy számos sorozaton belül különböző anyagok közül válasszon. Az ilyen mértékű változatosság biztosítja, hogy minden egyes építészeti stílust a legapróbb részletekig tökéletessé lehet tenni.

Berker letölthető prospektus

Berker kivonatos árlista

Berker a stílus szabadsága

A listában nem szereplő árakról szívesen adunk tájékoztatást. Kérjen árajánlatot a fenti elérhetőségen! A feltüntetett árak komplett szerelvényekre (betét+1-es keret+fedlap) vonatkozó nettó listaárak.

Luxorliving okosotthon prospektus

Egyszerű és intelligens

A LUXORliving egy egyszerű intelligens otthon rendszer a Thebentől, amely teljeskörű kényelmet kínál otthonában. Kapcsolja és dimmeli a fényeket, szabályozza a szobahőmérsékletet, fel- és lehúzza a redőnyöket. A LUXORliving erről szól. És ami a legjobb: a LUXORliving telepítése annyira egyszerű, mint amilyen egyszerűen programozható.

Luxorliving okos otthon katalógus

Kapcsolók felsőfokon

Design kapcsolócsaládok és okosotthon megoldások

Egy új otthon tervezésekor az igényes lakás és háztulajdonosok elvárásai között kiemelt helyen szerepel, hogy az enteriőrbe illeszkedő, mégis korszerű eszközöket és okosotthon megoldásokat kapjanak.
Termékpalettánk a legújabb belső-építészeti trendekkel összhangban meghatározza a design  szerelvények piacát.

Lehetőségek korlátlanul

Professzionális, jövőbiztos okosotthon megoldások társasházaknak

Napjainkban már nem csak önálló lakóingatlanoknál, de az új építésű társasházaknál is felmerül az igény, hogy okos megoldások kerüljenek a lakásokba. Egy korszerű lakásnak már tartalmaznia kell azokat a funkciókat, amivel növelhetjük a lakók komfortérzetét és biztosítja a társasház hatékony energiamenedzsmentjét. Bizonyos intelligens megoldások már alapvető elvárásnak számítanak.

Intelligens hotel megoldások

Teljeskörű szállodai megoldásaink megfelelnek a szállodatulajdonosok és üzemeltetők  legmagasabb követelményeinek, figyelembe véve a legújabb technológiai megoldásokra, esztétikus design elemekre, egyedi anyagválasztékra vonatkozó igényeket.

 

Fenntarthatóság az épületautomatizálásban

Egy korszerű középület nem épülhet automatizálási megoldás nélkül. Korszerű épületeink elektromos és gépészeti rendszerei egyre bonyolultabbak. Egyre több gépet és funkciót építenek be, melyek egyszerű kezelhetősége igényli az épületautomatizálási megoldások alkalmazását.

 

Scroll to Top