Ingyenesen letölthető prospektusok, árlisták, intelligens épületeket bemutató videók

 

Berker főkatalógus 

A megbízható partner, intelligens megoldásokhoz

A Berker 1919 óta a csúcsminőségű elektromos berendezések vezető szállítója az időtlen klasszikus kapcsolóktól kezdve az intelligens épületirányítási rendszerekig.
Minden új fejlesztés létrejöttekor mindössze egyetlen dolgot tartanak szem előtt, amely nem más, mint ügyfelek elégedettsége. Mi is azt szeretnénk, hogy a Berker termékeivel mindenki otthon érezze magát – akár évtizedekig

Theben főkatalógus 

energia-hatékonyság, komfort, sokoldalúság

A Theben AG 1921 óta a csúcsminőségű elektromos időkapcsoló berendezések vezető szállítója.

Berker dizájn áttekintő prospektus

Fedezze fel a Berker termékek sokszínűségét

Tudjon meg minden lényegeset a kapcsolócsaládokról és az épületautomatizálásról.
A Berker 15 különböző kapcsolócsaládot kínál. A választék ennek kapcsán a klasszikustól a kortárs dizájnig terjed. Önnek lehetősége van arra, hogy számos sorozaton belül különböző anyagok közül válasszon. Az ilyen mértékű változatosság biztosítja, hogy minden egyes építészeti stílust a legapróbb részletekig tökéletessé lehet tenni.

Berker letölthető prospektus

Berker kivonatos árlista

Berker a stílus szabadsága

A listában nem szereplő árakról szívesen adunk tájékoztatást. Kérjen árajánlatot a fenti elérhetőségen! A feltüntetett árak komplett szerelvényekre (betét+1-es keret+fedlap) vonatkozó nettó listaárak.

Luxorliving okosotthon prospektus

Egyszerű és intelligens

A LUXORliving egy egyszerű intelligens otthon rendszer a Thebentől, amely teljeskörű kényelmet kínál otthonában. Kapcsolja és dimmeli a fényeket, szabályozza a szobahőmérsékletet, fel- és lehúzza a redőnyöket. A LUXORliving erről szól. És ami a legjobb: a LUXORliving telepítése annyira egyszerű, mint amilyen egyszerűen programozható.

Luxorliving okos otthon katalógus

Fenntarthatóság az épületautomatizálásban

Egy korszerű középület nem épülhet automatizálási megoldás nélkül. Korszerű épületeink elektromos és gépészeti rendszerei egyre bonyolultabbak. Egyre több gépet és funkciót építenek be, melyek egyszerű kezelhetősége igényli az épületautomatizálási megoldások alkalmazását.

 

Scroll to Top