Kik vagyunk?

És hogyan tudjuk segíteni a munkáját?

Professzionalizmus

Minden kivitelezésünk során, kizárólag professzionális termékeket használunk és a szakma legjobb szakembereivel dolgozunk együtt, hogy a végeredmény minden esetben ezt a profizmust tükrözze, amelyet képviselünk. A kiváló szakértelem nálunk alapkövetelmény.

 

Csapatmunka

Nagyon fontos számunkra a csapatmunka, ezért a feladatokat mindig teljes egyetértésben, összehangoltan végezzük. Különböző szakterületeket fogunk össze és a projektek során folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a szakági tervezőkkel és kivitelezőkkel is.

Minőség

Hisszük, hogy a megbízható épületekhez megbízható eszközökre van szükség. Ennek érdekében kizárólag, olyan eszközöket alkalmazunk, amelyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelnek és évtizedek múlva is megbízhatóan működnek.

 

Bizalom

Olyan rendszereket építünk, amelyek a komplett épületeket vezérlik és mivel ennek kiépítése folyamatos kapcsolatot jelent a megbízóval, nagyon fontos az egymás közti bizalom. Hisszük, hogy ez nélkülözhetetlen a kiváló eredmények elérése érdekében. Az eszközöknél is, csak olyat alkalmazunk, amelyekben mi is teljes mértékben megbízunk.

 

Szakmai iránytű

Mindig is igyekeztünk a legújabb megoldásokat alkalmazni és a szakmának megmutatni a legkorszerűbb lehetőségeket. Egyfajta iránytű szerepet betölteni, hogy merre is megy az intelligens épületek jövője. Rendszeresen külföldi szakmai kiállításokra járunk, hogy a legfrisebb intelligens épületek trendjét első kézből adhassuk át Önöknek.

Tapasztalat

Gyakorlott, tapasztalt szakmai csapat és rengeteg referencia van a hátunk mögött. Folyamatosan jelen vagyunk és mindig rendelkezésre fogunk állni. Évtizedek után is, a jelen kor igényeihez igazítjuk a meglévő rendszert, hiszen az épületek évtizedekre épülnek. Ezért számunkra fontos, hogy a támogatás is megbízható legyen.

 

Cégünk 2000-ben alakult és rövid időn belül a piac meghatározó szereplőjévé vált az épületautomatizálás területén. Kiváló minőségű villamos szerelvények gyártói képviseletével és KNX épületautomatizálási rendszerek kiépítésével foglalkozunk.

Elsősorban képviseleti tevékenységeket látunk el,  de mind a tervezők, kivitelezők, mind pedig a rendszerintegrátorok munkájának segítése elsődleges feladatunk.
Ennek érdekében csak a szakmában nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozunk, akik az adott szakterületüket kiválóan ismerik.

Az országban egyedülállóan 10 olyan gyártó termékeit is kínáljuk, melyek a szabványos KNX épületautomatizálási rendszerhez gyártanak készülékeket. Büszkék vagyunk arra, hogy az 20 éve elkészült első rendszerünk is a mai napig hibátlanul működik.

Azóta több száz projekttel büszkélkedhetünk és a hazai KNX piac meghatározó résztvevője lettünk.
Scroll to Top