KNXperience és KNX Awards 2020

KNXperience

KNXperience

Személyesen szeretnék meghívni Téged a KNXperience-re, az első online KNX szakkiállításra. A KNXperience mindazt megadja, amit egy valódi szakkiállítás kínál, és emellett MINDENKINEK megkönnyíti a részvételt. A különleges interaktív, 3D-s környezet egyedülálló kiállítási élményt nyújt. A KNX Egyesület és a KNX gyártók online standjai, valamint az egész héten át tartó konferencia-program garantálja, hogy érdemes lesz részt venni az eseményen.

Meghívunk Téged és kollégáidat, hogy látogassatok el a KNXperience oldalára!

Dátum és időpont: szeptember 28. – október 2., CEST 8: 00-18: 00 között

KNX Awards – a 2020-as KNXperience fénypontja

A KNX Awards a KNX-szel megvalósított legokosabb otthonokat és intelligens épületeket díjazza 8 kategóriában. Ezt a várva várt eseményt 2 évente rendezik meg. A KNX Awards átadása a KNXperience digitális fénypontja lesz. Most mindannyiunknak lehetőségünk lesz, hogy élőben követhessük a nyertesek kihirdetését.

Reméljük, hogy Te és kollégáid is csatlakoztok és együtt ünnepelhetjük a KNX Awards 2020 nyerteseit!

8 indok, hogy miért vegyél részt a rendezvényen

Az eddigi legjobb konferencia program

Egyedülálló módon több, mint 70 előadás a KNX ipar újdonságairól. Nyitóüzenettel 2020. szeptember 28-án 8:00 órai kezdettel

Fedezd fel a legújabb KNX megoldásokat és fejlesztéseket

Tudni szeretnéd mit tartogat a jövő? Gyere el és fedezd fel miért fontos az új üzleti lehetőségekhez a KNX IoT és Services.

Csatlakoz az ágazat szakembereihez

Csetelj a szakemberekkel a világ minden részéről. Köztük a KNX Association csapatával, a KNX Hungary tagjaival, gyártókkal és KNX rendszerintegrátorokkal.

Látogasd meg a két kiállítási csarnokunkat

Két virtuális csarnokot töltöttünk meg legújabbal és legjobbal. Akárhol is vagy sosem volt még ilyen egyszerű több, mint 70 kiállítói standod meglátogatni.

Szerezz VIP ajándékokat és a legjobb ajánlatot

Ne szalaszd el a specilis ajándékokat és az eddigi legjobb KNX ajánlatot. Csak a KNXperience 5 napja alatt.

Hozzáférés az új eszközökhöz

Izgalmasan új eszközök (szoftverek) a KNX Association fejlesztésében.

Teszteld a tudásod

Akár kezdő vagy, akár haladó szakember kihívunk, hogy teszteld a tudásod és képességeid. Természetesen értékes ajándékokat nyerhetsz. Rajta, nyerj Te is!

Tölts le minden anyagot

Nincs jobb, mint együtt lenni másokkal, de ha nem tudtál valamit megnézni vagy később szeretnéd újranézni, töltsd le az  anyagokat. Exkluzív hozzáférést az összes anyaghoz a KNXperience.org oldalon.

Scroll to Top