A Sony lett a KNX Szövetség 500-ik tagja: a partnerség rávilágít a KNX IoT növekvő népszerűségére

A KNX alapú Sony megoldások hozzájárulnak egy új korszak indulásához a KNX IoT és a KNX Szolgáltatások területén.

A KNX, mint az otthon- és épületautomatikai megoldások világszabványa, nemzetközi szinten is megerősíti vezető technológiai szerepét azáltal, hogy a Sony is csatlakozott a KNX közösséghez. A KNX a különböző gyártók termékei és a különböző alkalmazási területek közötti magas szintű átjárhatóságáról ismert. Büszkén köszöntjük tagjaink között a Sony-t, mint az 500-ik tagot. A KNX IoT és a KNX Szolgáltatások növekvő népszerűségének köszönhetően a KNX új korszakában megkezdődik a KNX ökoszisztéma új dimenziókba történő kibővítése, új lehetőségekkel. És egyre több technológiai vállalat szeretne ennek a részese lenni.

Sony: „A KNX technológiát kulcsfontosságú partnernek tekintjük az épületautomatizálás területén „

A Sony TEOS Corporate Solutions nemrégiben új épületfelügyeleti funkciókkal bővült, például fűtésszabályzással és automatizálással. „Célunk a funkcionalitás és az adatrögzítés kibővítése a munkahelyi eszközöktől a tágabb épületmenedzsmentig, és egyedi megoldásokat szeretnénk kínálni ügyfeleinknek az AV, az IT és az épületprotokollok kombinálásával. A KNX technológiát kulcsfontosságú partnernek tekintjük az épületautomatizálás területén. Ezért volt fontos lépés számunkra a KNX-taggá válás „- mondta Nicolas Berg, a Sony Professional Solutions marketing vezetője.
A KNX tagság révén a cégünk és ügyfeleik számára előnyt jelent a vezető épületautomatikai szövetséggel történő együttműködés megbízhatósága. Nicolas Berg: „Építjük a hírnevünket és előmozdítjuk a javaslataink megvalósulását, így nagyobb értéket biztosítunk azoknak a szervezeteknek, amelyekkel együtt dolgozunk.”

KNX IoT: A csúcstechnológia és a kiváló termékek találkozása.

Az 500. tag köszöntése új mérföldkő a KNX történetében. Csak az elmúlt évtizedben a tagok száma több mint kétszeresére nőtt. „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Sony is csatlakozott, és azt látjuk, hogy a KNX globális közössége folyamatosan növekszik. A KNX IoT a legmodernebb technológia, és az olyan fontos gyártók innovatív szellemiségével, mint a Sony otthon- és épületautomatikai megoldásai és termékei, együtt alakíthatjuk az IoT jövőjét „- kommentálta Franz Kammerl, a KNX elnöke.

Scroll to Top