Hotel Azúr Siófok

A Hotel Azúr Siófok, a Balaton egyik legismertebb és legvonzóbb szállodája, immár újabb lépést tett a kényelem és a vendégélmény javítása felé. A szálloda épületautomatika modernizálási projektje új szintre emelte a szolgáltatásokat és az energiahatékonyságot.

A modernizáció szükségessége

Az Hotel Azúr Siófok komplexuma az évek során számos szolgáltatással és kényelmi funkcióval bővült, azonban az automatizálási rendszer már nem tudott megfelelni a növekvő igényeknek. Az Elektro-Kamleithner Kft. bevonásával egy átfogó modernizációs terv született, hogy frissítse és hatékonyabbá tegye az épületautomatikai rendszert.

Az előnyök

Az új automatikai rendszer több előnnyel jár a Hotel Azúr és annak vendégei számára. Az energiahatékonyság növekedése mellett a kényelem és a szolgáltatások minősége is javult. A modern vezérlés lehetővé teszi a személyzetnek, hogy pontosan szabályozza a hőmérsékletet és más kényelmi funkciókat, ezáltal még kellemesebbé téve a vendégek tartózkodását.

Az Elektro-Kamleithner Kft. KNX alapú épületautomatikai rendszerei biztosítják a hatékony üzemeltetést, maximális vendégélményt és energiamegtakarítást garantáló intelligens hotel megoldásokat. KNX-logóval ellátott készülékek 100%-ig kompatibilisek egymással, így nem számít melyik gyártótól származnak, ezáltal egy nyitott, gyártófüggetlen rendszer. Megfelel az MSZ EN 52120-1 szabványnak, amely az épületautomatizálás és -vezérlés, valamint épületfelügyelet energetikai hozzájárulását határozza meg. A KNX egy megbízható rendszer, hiszen bármely épülettípusban használható, mérettől függetlenül bármeddig bővíthető.

Személyre szabott, ingyenes konzultáció

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ha érdekli a szállodája épületautomatikai rendszerének kiépítése vagy meglévő rendszerének modernizációja.

Szakértő csapatunk örömmel áll rendelkezésére, személyre szabott, ingyenes konzultációra, hogy megvitathassuk az egyedi igényeidet!

Scroll to Top