Berker manufaktúra

Berker_Tura
Manufaktur

A minőségi anyagok használata hozzájárul a kifinomult belső terek kialakításához.  A különböző tapintású, textúrájú, formájú kapcsolók vagy szobai vezérlők között az esetek többségében találunk olyat, ami tökéletesen illeszkedik az elképzelésekhez.

Az épület jellegéből adódó különleges belsőépítészeti design ugyanakkor megköveteli, hogy a szobákban található kezelőfelületek illeszkedjenek az egyedi, személyre szabott stílushoz, és emellett intelligens vezérlésre is legyenek képesek. Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy a beépített eszközeink megjelenésben és anyagban is passzoljanak a belső terekhez, minőségi élményt adva.

A cégünk által forgalmazott Berker márka képes egyszerre biztosítani az egyedi megjelenést a 21. századi technológiával. A kezelőfelületeket kérésre egyedi anyagból legyártjuk, annak érdekében, hogy harmonizáljon a szobák kiegészítőivel és díszítőelemeivel.

A Berker manufaktúrában készülő kapcsolói és érzékelői tökéletesen alkalmasak az egyedi igények megvalósítására.

Magától értetődően manufaktúránk esetén is ugyanazok a garanciális feltételek érvényesek, mint kapcsolóink összessége esetében.

A minőségi megjelenésen dolgozó belsőépítészek nagy örömére az egyedi anyagfelhasználásnak szinte nincsenek korlátjai: egyedi megjelenés, egyedi anyagok, egyedi logók.

Textil, kő, fa, bőr, vagy akár Swarovski kristály villanykapcsoló keretek is elképzelhetők. Ugyanígy arany, nikkel, sárgaréz, vörösréz vagy palládium ötvözetek használatára is van lehetőség. Különleges design, szabadon választható betűtípus, színek és szimbólumok.

Scroll to Top