OKOSOTTHON CAFE
Ingyenes nyílt nap az intelligens otthonokról

22 év tapasztalatából meríthet 4 óra alatt!

Építkezés, felújítás előtt áll? Esetleg frissen vásárolt lakását szeretné kiadni?

Jöjjön el az intelligens otthonokról szóló nyílt napunkra! Ismerje meg a lehetőségeket és kérdezzen! Hozza magával tervrajzait, vagy fotóit - akár okostelefonján. Munkatársaink azonnali, hasznos tippekkel fogják segíteni a döntésben!

Az intelligens otthon technológia rohamosan fejlődik a hatalmas fogyasztói érdeklődés hatására. A világ legnagyobb vállalatai, jobb, intelligensebb technológiát fejlesztenek folyamatosan, hogy megfeleljenek a digitális igényeknek, ezért nagyon gyors és felfelé ívelő pályát fut be. Érdemes megvizsgálni, hogy az intelligens otthon technológia, mit tehet értünk: családunkért, kényelmünkért, biztonságunkért!

Szakmai napunkon minden kérdésre személyre szabott választ kap!

Program

A nyílt napon röviden és érthetően bemutatjuk a legújabb okosotthon trendeket és megoldásokat.
  • Bemutatjuk az egységes szabványt biztosító KNX rendszert
  • Kipróbáljuk a hangvezérlést a Google vagy IOS eszközről
  • Felokosítunk egy hagyományos manuális klímát
  • A tökéletes tudást és szépséget keressük a Berker kapcsolókban
A rövid bemutatók között kötetlenül válaszolunk az összes kérdésre, és tanácsot adunk, hogy mi a legjobb megoldás az Ön számára - mindezt forró kávé és jéghideg hűsítők társaságában.

Az okos otthon nem csak távirányítós redőny!

Az intelligens otthon elsősorban egy olyan rendszer amely segít kézben tartani a ház összes funkcióját.

Az idő múlásával szükségessé válik az új technológiák integrálása a meglévő rendszerbe. A kontroll mindig a lakó kezében marad, de a szabvány jelentette kompatibilitásnak hála rendszerünk a jövőben is bővíthető és fejleszthető.

Hogyan? Milyen részletekre kell figyelni?
Kérdezzen bátran és mérnökeink válaszolnak!

Cél: a biztonság maximalizálása

Maga az okos otthon hálózata, mind a rá kapcsolódó összes okos-eszköz számtalan biztonsági és felügyeleti funkciót tartalmazhat. Ezek optimális beállításával az otthoni biztonságunkat maximalizálni tudjuk.

Beszéljünk a lehetőségekről – őszintén!

Milyen funkciókat és milyen veszélyeket rejt egy elektronikával átszőtt épület. Elektro-szmog? Ökológiai lábnyom? Mekkora a rendszer saját fogyasztása? Hekker támadás?

Nézzünk szembe együtt a kényes kérdésekkel!

Kényelem távolról is: az otthoni funkciók távvezérlése

Az otthoni funkciók távvezérlésének lehetősége nagyon kényelmes életvitelt biztosít és rengeteg lehetőség rejlik benne, amelyet még mindig nem használnunk ki igazán.

Scifibe illő megoldások, de vajon hol a határ, hogy mely funkciónak van értelme és melyik lesz a végén felesleges pénzkidobás?
Rendszereinket akár 1 évtizede használó ügyfeleink visszajelzései alapján válaszolunk a feltett kérdésekre

Amire kevesen gondolnak: Nagyobb energiahatékonyság és környezettudatos használat

Az intelligens otthon maximális kihasználása mellett lehetőségünk van arra is hogy költséghatékony módon, a rendszerrel energiát spóroljunk meg úgy, hogy ezáltal a környezetünket is kevésbé terheljük.

Hiszen pontosan ellenőrizni tudjuk az otthonunk fűtését – hűtését egy programozható, intelligens termosztáttal. Ami megtanulja a napi rutinunkat és később javaslatokat tesz, a fűtés-hűtés, funkciók leghatékonyabb használatára. Az intelligens otthon világítás rendszere és árnyékolói is programozhatóak, így a fények automatikusan lekapcsolnak, ha elhagyjuk a szobát, vagy a redőny automatikus leengedése, meggátolja, hogy túlzottan felmelegedjen lakóterünk. Így az energiamegtakarítás, könnyen létre jöhet egy intelligens otthon esetében.

Mindez csak marketing szöveg? Mi az igazság?
Nézzünk meg esettanulmányokat jó és rossz példákat egyaránt!

Egy ház ami gondolkozik, dönt és cselekszik…helyettünk!

Valóban ezt akarjuk?

Hallgassa meg véleményünket – arról hogy hogyan látjuk a az intelligens házak világát, jelenét és jövőjét.
Mi nem dönthetünk Ön helyett, de segítünk megtalálni a helyes utat a technológia útvesztőjében!
Ehhez hasonló érdekes témákkal és rengeteg hasznos információkkal lesz gazdagabb ha ellátogat az Intelligens otthon nyílt napunkra. Felkészült szakembereinktől minden kérdésére választ kap, ha pedig még kérdés sincs, csak ismerkedne a témával, akkor is munkatársainkkal szeretettel várjuk.

JELENTKEZZEN MOST INGYENES NYÍLT NAPUNKRA!

Legyen a vendégünk egy kávéra és tudjon meg mindent, amit az Okosotthonokról 2019-ben tudni érdemes!

A rendezvényre történő regisztrálással egyidejűleg a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény II. Könyve Harmadik részének XI. címe 2:48. §-ban foglaltak alkalmazásával tudomásul veszem és hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvény lebonyolítása során rólam képmás (fénykép) vagy hangfelvétel készüljön és azt az Elektro-Kamleithner Kft. a saját tevékenysége során, a honlapján vagy egyéb bármilyen más módon felhasználja, nyilvánosságra hozza. Hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre, elérhetőségeimre az Elektro-Kamleithner Kft. szakmai tájékoztató- és oktató anyagot küldhessen. Jognyilatkozat: Az Elektro-Kamleithner Kft. adatvédelmi és adatkezelési elvei, politikája a hatályos magyar jogszabályokon alapul, különös tekintettel az 1992. évi LXIII. törvényre a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, illetve az 1998. évi VI. törvényre az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. Ezen szabályokat az Elektro-Kamleithner Kft. magára nézve kötelező erejűnek ismeri el.