OKOSOTTHON CAFE
Special Edition lakberendezők számára

22 év tapasztalatát osztjuk meg lakberendezőkkel az intelligens otthonok terén!
2019 nyarán indítottuk Okosotthon Cafe című nyílt napjainkat, amellyel a nagyközönség számára szeretnénk iránymutatást adni, ha intelligens házat, lakást szeretnének venni, építtetni.

A mostani "Okosotthon Cafe - Special Edition" című rendezvényünkre azonban LAKBERENDEZŐKET hívunk, annak érdekében, hogy közösen kiderítsük: mivel tudjuk a leginkább segíteni a tervezőket a munkájukban.

Vendég előadó:
Takách-Batta Tibor

Annak érdekében, hogy pontosan fel tudjuk mérni a lakberendezők igényeit, és valóban számukra releváns információkat adjunk át ezen a napon, felkértük Takách Batta Tibor lakberendezőt, hogy legyen a vendégünk az eseményen és vegyen részt annak előkészítésben.

Természetesen készülünk prezentációkkal is, de bízunk benne, hogy Tibor előadása és szakértő moderálása mellett valódi, interaktív fórummá alakulhat ez a délután - mindezt forró kávé és harapnivalók társaságában.

Az okos otthon nem csak távirányítós redőny!

Az intelligens otthon elsősorban egy olyan rendszer amely segít kézben tartani a ház összes funkcióját.

Az idő múlásával szükségessé válik az új technológiák integrálása a meglévő rendszerbe. A kontroll mindig a lakó kezében marad, de a szabvány jelentette kompatibilitásnak hála rendszerünk a jövőben is bővíthető és fejleszthető.

Hogyan? Milyen részletekre kell figyelni?
Kérdezzen bátran és mérnökeink válaszolnak!

Cél: a biztonság maximalizálása

Maga az okos otthon hálózata, mind a rá kapcsolódó összes okos-eszköz számtalan biztonsági és felügyeleti funkciót tartalmazhat. Ezek optimális beállításával az otthoni biztonságunkat maximalizálni tudjuk.

Beszéljünk a lehetőségekről – őszintén!

Milyen funkciókat és milyen veszélyeket rejt egy elektronikával átszőtt épület. Elektro-szmog? Ökológiai lábnyom? Mekkora a rendszer saját fogyasztása? Hekker támadás?

Nézzünk szembe együtt a kényes kérdésekkel!

Kényelem távolról is: az otthoni funkciók távvezérlése

Az otthoni funkciók távvezérlésének lehetősége nagyon kényelmes életvitelt biztosít és rengeteg lehetőség rejlik benne, amelyet még mindig nem használnunk ki igazán.

Scifibe illő megoldások, de vajon hol a határ, hogy mely funkciónak van értelme és melyik lesz a végén felesleges pénzkidobás?
Rendszereinket akár 2 évtizede használó ügyfeleink visszajelzései alapján válaszolunk a feltett kérdésekre

Amire kevesen gondolnak: Nagyobb energiahatékonyság és környezettudatos használat

Az intelligens otthon maximális kihasználása mellett lehetőségünk van arra is hogy költséghatékony módon, a rendszerrel energiát spóroljunk meg úgy, hogy ezáltal a környezetünket is kevésbé terheljük.

Hiszen pontosan ellenőrizni tudjuk az otthonunk fűtését – hűtését egy programozható, intelligens termosztáttal. Ami megtanulja a napi rutinunkat és később javaslatokat tesz, a fűtés-hűtés, funkciók leghatékonyabb használatára. Az intelligens otthon világítás rendszere és árnyékolói is programozhatóak, így a fények automatikusan lekapcsolnak, ha elhagyjuk a szobát, vagy a redőny automatikus leengedése, meggátolja, hogy túlzottan felmelegedjen lakóterünk. Így az energiamegtakarítás, könnyen létre jöhet egy intelligens otthon esetében.

Mindez csak marketing szöveg? Mi az igazság?
Nézzünk meg esettanulmányokat jó és rossz példákat egyaránt!

Egy ház ami gondolkozik, dönt és cselekszik…helyettünk!

Valóban ezt akarjuk?

Hallgassa meg véleményünket – arról hogy hogyan látjuk a az intelligens házak világát, jelenét és jövőjét.
Mi nem dönthetünk Ön helyett, de segítünk megtalálni a helyes utat a technológia útvesztőjében!
Ehhez hasonló érdekes témákkal és rengeteg hasznos információkkal lesz gazdagabb ha ellátogat az Intelligens otthon nyílt napunkra. Felkészült szakembereinktől minden kérdésére választ kap, ha pedig még kérdés sincs, csak ismerkedne a témával, akkor is munkatársainkkal szeretettel várjuk.

JELENTKEZZEN MOST MEGHÍVÁSOS NYÍLT NAPUNKRA!

Legyen a vendégünk egy kávéra és tudjon meg mindent, amit az Okosotthonokról 2019-ben tudni érdemes!

A rendezvényre történő regisztrálással egyidejűleg a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény II. Könyve Harmadik részének XI. címe 2:48. §-ban foglaltak alkalmazásával tudomásul veszem és hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvény lebonyolítása során rólam képmás (fénykép) vagy hangfelvétel készüljön és azt az Elektro-Kamleithner Kft. a saját tevékenysége során, a honlapján vagy egyéb bármilyen más módon felhasználja, nyilvánosságra hozza. Hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre, elérhetőségeimre az Elektro-Kamleithner Kft. szakmai tájékoztató- és oktató anyagot küldhessen. Jognyilatkozat: Az Elektro-Kamleithner Kft. adatvédelmi és adatkezelési elvei, politikája a hatályos magyar jogszabályokon alapul, különös tekintettel az 1992. évi LXIII. törvényre a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, illetve az 1998. évi VI. törvényre az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. Ezen szabályokat az Elektro-Kamleithner Kft. magára nézve kötelező erejűnek ismeri el.